Publicerad den

Frakter från 58 kr, tål att jämföras.

Här beskriver vi lite mer om hur Mr. Waffle tar betalt för frakten och hur du kan snabba upp leveransen.

Köper du lagervaror (står att de är lager och antal) från butiken så kostar frakten från 58 kr (<4 kg) och uppåt och skickas med DHL Paket, exempelvis ett våffelmixpaket på 10 kg kostar 70 kr i frakt. Lägger du med en beställningsvara med din order så kommer ordern skickas direkt från tillverkaren i Tyskland, dessa priser startar på 413 kr, frakten på exempelvis en 10 kg våffelmix kostar då 449 kr. Man kan säga att frakten kostar från Tyskland 400 kr i startavgift. I och med detta kommer hela din order skickas från Tyskland med den leveranstid som beskrivs här.

Om godset är fler en par kolli så kommer den skickas på en pall, antingen en ½ eller en hel, en extra pallkostnaden på 180 kr bjuder Mr. Waffle på.

Har du inte möjlighet att vänta in en komplett order, så rek. vi att du lägger två orders. En för lagervaror med lokal frakt och leverans samma dag och en med beställningsvaror med något längre leveranstid. Tveka inte att höra av er till Mr. Waffle om du har några frågor om leveranser.