Express Gelato

1.595 kr3.070 kr

Delbetalning från 103 kr/månad

Comprital Speedy passar till;

  • Blender; shake; smoothie; granita
  • Slush maskin; sorbet, kall kräm, smoothie; milk shake
  • Mixer; “American” krämig gelato; semifreddo; mousse
  • Mini glassmaskin; mjukglass (soft gelato) i en ”slushmaskin för glass”
  • Mjukglassmaskin; för både skopglass (express gelato) & mjukglass (soft gelato)
  • Glassfrysare; för skopglass

Smaker med frukt (Vegan) hittar du här

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , , ,

Beskrivning

Enkelt, snabbt och alltid redo för en perfekt beredning. Comprital Speedy är ett sortiment av färdigmix för gelato som är lätt att använda i portionspåsar, idealiskt för att producera snabbt med högsta kvalitet hantverksmässig gelato. Comprital Speedy har varit vår främsta styrka i trettio år och det kan också bli din.

Tack vare Comprital Speedy är det lätt att framställa en mycket bra hantverksmässig gelato. Det är tillräckligt att späda påsens innehåll med mjölk och gelaton är omedelbart klar. Skapad för den professionella marknaden, Comprital Speedy har maximal flexibilitet är lämplig för produktion av mjukglass, kalla krämer, gelato kakor, smoothies och allt som din kreativitet skapar.

Comprital Speedy färdigmixar görs genom en utvalda ingredienser, skapad för att tillfredsställa kunder i alla aspekter, smak, balans, textur. Comprital Speedy är fri från härdade vegetabiliska fetter, azofärgämnen med högsta livsmedelskvalitet.

Begreppet “express gelato” är en ny strategi för produktion av färskt gelato, möjlighet att producera rätt volymer med rätt investeringar, men utan att avstå från hantverksmässig kvalitet som liknar de främsta gelatotillverkarna. Comprital Speedy’s produkter kan spädas ut med mer vätska för att användas i mjukglassmaskin för att producera soft gelato.

Det här gelatokonceptet är det snabbaste sättet att nå framgång för många företag som fortfarande letar efter olika nivåer av kvalitet beroende på olika investeringsnivåer.

Mjuk nivå – Den idealiska lösningen för att erbjuda gelato i småföretag som barer, kaféer &  gym. Kombinationen mellan en enkel beredning, lätthet att använda och rena smaker med lägsta investering.

Flexi nivå – Samma resultat som en större glasscafé med rimliga kostnader för att ta dagligen tillverka verklig färsk gelato i restauranger, stora kaféer, frozen yoghurt barer och hotell … I ett perfekt repeterbart sätt, tråg efter tråg, även för icke-professionella glasstillverkare.

Den verkliga fördelen med denna gelato, även om den görs i en mjukglassmaskin, kan förvaras under en lång tid vid en temperatur under -18c. Det innebär en möjlighet att producera tråg med gelato (skopglass) som lagras i frysskåpet eller i en glassfrys/display (till exempel på ett kafé eller i en frozen yoghurt bar) för att skopa upp under dagen. Samma mjukglassmaskin kan sedan framställa andra produkter, till exempel en soft gelato eller frozen yoghurt under dagen. Högsta avkastning med minimal investering.

Mer information

Vikt 10 kg
Smak

Babyblue – Smurf, Banan m/bitar, Bubblegum, Kaffe Mörk, Vaniljkräm, Cappuccino, Creme Brulee, Toffee, Salt Karamell, Choklad, Vit Choklad, Mörk Choklad, Choklad 70%, Mjölkchoklad 70%, Choklad & Kokos, Gräddglass, Choklad & Hasselnöt, Kokosmjölk, Romrussin, Mandel, Grönt Thé, Mascarpone, Mynta, Hasselnöt Mörk, Valnöt, Panna Cotta, Pistage, Rostad Pistage, Ricotta, Tiramisu, Vanilj, Zabaione, Yoghurt, Yoghurt Sötad