Beskrivning
Denna glutenfria crepemix har en neutral smak och konsistens, vilket garanterar dig en perfekt crepe varje gång. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten och du får autentisk franska crepes på några minuter!
- Ger ca 18 stora crepes per kilo
- 12 månaders hållbarhet
- Håller i 2-3 dagar i kylskåp
- Glutenfri Ingredienser
Paket:
- Låda med 10 kg, innehåller 10 påsar á 1kg mix
Förberedelse:
Tillsätt 1.6 liter vatten till en påse mix. Blanda noggrant tills en slät smet, tillsätt olja eller rumstempererat smör efter smak.
Tillagning:
Sprid ett tunt lager på crêpesplattan. Bakningstid är ca 50 sekunder vid ca 200 ° C (upp till 230 ° C) beroende på tjockleken. Vänd den efter ca 50 sekunder, lägg på pålägget på crepen och baka det ytterligare 30 sekunder.
Innehåll:
Glutenfri vetestärkelse (max 20mg gluten/kg), skummjölkspulver, heläggspulver, socker, bakpulver (E450, E500, majsstärkelse), salt, emulgeringsmedel (E471, växtbaserat), förtjockningsmedel (E412)
Ingredienserna i denna produkt är fria från gluten, soja och mjölk. Innehåller inga genetiskt modifierade råvaror.
Näringsvärde | Per 100 g |
---|---|
Energi (kJ/kcal) | 1500 / 370 |
Fett | 5,1 g |
Varav mättad fett | 2,1 g |
Kolhydrater | 69 g |
Varav sockerarter | 15 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1,8 g |
Allergener:
- Ägg
Frasvåfflor, tips!
Tillsätt 1.6-1.8 liter vatten till en påse mix. Blanda noggrant tills en slät smet, tillsätt 3-4 dl/350g olja eller rumstempererat smör/margarin efter smak.