Beskrivning
Ingredienser: Socker, Vegetabilisk olja ( solros), Pistagepasta 10%, SkumMJÖLKpulver, VASSLEpulver, Laktos, emulgeringsmedel: SOJAecitin, aromer, salt, färgämne: E141(ii), E100. Kan innehålla andra nötter Mandel, Hasselnötter, Valnötter, Cashewnötter
Förvaring: Produkten ska förvaras i en sval, torr, inte kall. Vi rekommenderar en temperatur mellan 16C och 20C. Produkten ska inte utsättas för direkt solljus, förpackningarna ska inte vändas och får inte överlappa varandra. Oljan kan separera och lägga sig på ytan vid stora temperaturförändringar, men det är bara röra ihop toppingen igen.
Förpackning: Plasthinkar. Nettovikt 6 kg.
GMO: Denna produkt innehåller inte och erhålls inte från genetiskt modifierade organismer, i enlighet med bestämmelserna i förordning nr 1829 av 2003 och 1830
Hållbarhetstid: 12 månader. Utgångsdatumet avser produkten som lagrats på det sätt som beskrivits ovan.
Näringsdeklaration per 100gr vara.
Energi 2355kJ/565kcal
Fett 35g
Var av mättat fett 4,3g
Kolhydrater 55g
Var av sockerarter 53g
Protein 6,6g
Salt 0,40g
Ice-Cream Line Ripple
The main characteristic of this Nutkao ripple line is that it maintains its spreadable texture even at temperatures below zero, so it’s ideal for the fridge counter and showcases of the most popular ice-cream parlours. The ripple line is perfect for cremino chocolates, the ripple in ice-creams and the inner part of semifreddos.
These products are used for their typical ripple, with professionals appreciating in particular their versatility and the possibility to adapt them to any type of recipe. Stir the product well before using, to obtain a truly smooth texture.