Beskrivning
Den färdiga våffelmixen inkluderar unika belgiska pärlsockerbitar och är lätt framställd genom tillsats av vatten och lite vegetabilisk olja eller smör till mixen.
Recept: Våffelmix: 1.000 g + vatten: 300 g + fett 50g. Blanda ca. 3 minuter med degkrok i låg hastighet. Baka i ca 3-4 min med temp om 170°C, spraya med skiljespray inför varje våffla.
Ingredienser: VETEmjöl, socker, fettpulver (palmolja, vasslepulver (MJÖLK), MJÖLKprotein), ÄGGpulver,, bakpulver (E500ii, E575), skumMJÖLKspulver, salt, VETEgluten, torrjäst, emulgeringsmedel (E322 (SOJA), E471), vanillin, aromer, kanel, färgämne (E160a), mjölbehandlingsmedel (E920).
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 1832 kJ / 433 kcal
Fett 13 g
Varav mättat fett 6,1 g
Kolhydrater 72 g
varav sockerarter 38 g
Protein 6,4 g
Salt 1,6g