Choklad Hård 0.9L

112 kr

Chokladtopping som stelnar.

Tillgänglig som restorder

Artikelnr: 75-840 Kategori: Tagg:

Beskrivning

I vår strävan efter att bli palmoljefria har vi nu ersatt palmoljan i Hard chocolate med shea olja. Optimal temperatur är 22 grader.

På lager och transport är temperaturen ofta lägre – produkten kan vara hård när den kommer till dig.

Vårt tips! Lägg produkten i varmt vatten  (max 40 grader). När produkten väl är uppvärmd, kommer den att behålla konsistensen (den kommer med andra ord inte bli hård igen så länge temperaturen hålls på 22 grader och över). Skaka flaskan innan användning – nu fungerar produkten precis som tidigare!

Ingredienser
Vegetabiliskt fett (kokos- och shea), socker, fettreducerat kakaopulver (18 %), emulgeringsmedel (E322, SOJALECITIN), salt och arom (vanillin). Kan innehålla spår av: Mjölk
Näringsvärdeper 100 g
Energi (Kj/kcal)2667/638
Fett54 g
varav mättat fett32 g
Kolhydrater32 g
varav sockerarter30 g
Protein3.9 g
Salt0.2 g

Mer information

Vikt1 kg