Squeezita Dispenser

2.495 kr

Squeezita Dispenser för Squeezita Topping i 2KG

Endast 2 kvar i lager

Lägg till i önskelista
Lägg till i önskelista
Artikelnr: DISP001 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Sökandet efter den perfekta bardispensern växer mer och mer, så mycket att det i onlinesamhällen och Facebook-grupperna av baristor och bartendrar har blivit ett verkligt trendämne. Det finns många aspekter att räkna om du vill hitta den bästa dispensern, och idag presenterar vi produkten som uppfyller alla dina behov: Squeezita, dispensern för barer tillverkade av Italian Food Factory i samarbete med Techfood.

FANTASTISK Frukost, till och med i vinsten
I en artikel i juli behandlade vi ämnet frukost under coronvirusens tid. Pandemin har faktiskt förändrat konsumtionen av den första måltiden hemifrån, som lyckligtvis återgår till det normala. Varför dock vänta på att marknaden återhämtar sig för att balansera inkomsten från frukost?

Bra fråga. Svaret varierar uppenbarligen beroende på platsens möjligheter, men i allmänhet är väntan inte en fördelaktig lösning för dem som har ett företag. Börja om från frukost för att göra det annorlunda än andra platser, med låga investeringar och höga vinstmarginaler. En formel som tar form med Squeezita, dispensern för barer skapad av Italian Food Factory i samarbete med Techfood. Squeezita är perfekt för barer och gatumatstationer, och finns i 7 smaker och kan fördela choklad, krämer, sylt och honung för att fylla croissanter, godis och till och med kaffe.

Tänk dig att du är kund, kanske den klassiska giriga som dyker upp klockan 11:30 på jakt efter en chokladcroissant. Fyllningen på plats gör att du alltid kan garantera det bästa söta erbjudandet när som helst på morgonen. Inte en liten sak, vilket skulle kunna öka din bars popularitet i staden.

HUR GÖR EN PERFEKT BARDISPENSER?
”Du kunde inte ha valt ett mer passande namn än Squeezita: krämerna är utsökta och av utmärkt kvalitet! Dispensern tillåter en extremt mångsidig användning: begränsa dig inte till att fylla croissanter och munkar, använd den för att dekorera frukt- och glasskoppar eller för att berika kaffe och cappuccino.
Mina kunder och jag uppskattar också formen och förpackningen: enkelt och omedelbart, det ser bra ut på disken och väcker uppmärksamhet. ”

Vi bad Pedro Matos Maceli, aka Pissed Barista, att testa Squeezitas wow-effekt. Och det verkar som att idén har lyckats med stor framgång på kort tid. Detta beror på att den italienska matfabriksdispensern för barer kan tillfredsställa många viktiga faktorer för dem som hanterar en bar:

Praktiskhet.
Fyllningen av croissanterna måste vara ett mervärde, inte en syssla. Pumpsystemet och plastpipen möjliggör utmatning av krämer med hög viskositet, sylt i bitar upp till 7 mm och honung. Och med tanke på praktiska funktioner kan komponenterna enkelt demonteras och tvättas.
Kvalitet.
Grundläggande för erkännandet av en bar. De 7 Squeezita-påläggen tillverkas i Italien med utvalda råvaror och är glutenfria. Du kan välja mellan vaniljsås, mörk choklad, vit choklad och hasselnöt, pistasch, honung, aprikos och bär.

Jag tjänar.
Med personliga pålägg väcker du större intresse för allmänheten, så att du kan sälja och tillfredsställa de mest krävande kunderna. Du kan till exempel erbjuda en dubbel fyllning av en croissant eller en utsökt garnering på cappuccino. Dessutom gör förberedelser på begäran dig att minska frukostavfall och rester, en viktig aspekt i ett ekonomiskt känsligt ögonblick, såsom återhämtning efter låsning.

Och om Squeezitas söta revolution har övertygat dig, kontakta oss för information och information om produkten.

Ytterligare information

Vikt 5 kg