Rea!

Vitt bröd, All-in Brödmix, 2.5kg (BF16FEB24)

Det ursprungliga priset var: 132 kr.Det nuvarande priset är: 20 kr.

Mjukt vitt bröd, med fin skorpa.

Endast 1 kvar i lager

Lägg till i önskelista
Lägg till i önskelista
Artikelnr: 25000174 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Egenskaper

  • Lämplig för tillagning i bakmaskinen och ugnen
  • Tillsätt bara vatten
  • Innehåller endast naturliga ingredienser
  • Förpackad i hermetiskt tillsluten dammfri folie för optimalt skydd och hållbarhet

All-in Brödmix för Vitt bröd

Ingredienser: vetemjöl, kärnmjölkspulver, vegetabiliskt fettpulver (palm), dextros, rågmjöl, torrjäst, salt, mältat vetemjöl, mjölbehandlingsmedel: askorbinsyra och enzymer.

Bakmaskin

Mät försiktigt upp blandningen och vattnet och häll ingredienserna i karet. Välj ett program på 2 till 4 timmar. Tryck start’. Efter slutsignalen, låt brödet glida ut ur karet. Låt svalna på galler.

Förberedelse för hand

Mät blandningen och vattnet noggrant. Knåda i 20 minuter till en smidig deg för hand eller med en brödmaskin. Eller knåda i 10 minuter med en matberedare. Täck degen med matfilm. Låt jäsa i 40 minuter i rumstemperatur. Platta ut degen med händerna och ge den den form du vill ha. Lägg den i en smord ugnsform eller på en plåt. Täck igen och låt jäsa i rumstemperatur tills den fördubblats i volym (ca 40 minuter). Värm ugnen till 220°C. Grädda brödet i ca 30 minuter i 220°C. Ta bort den från bakformen och låt den svalna på galler.

Näringsvärde

1479 kj/350 kcal
Fett 4,1
Var av mättat fett 2,2
Kolhydrater 65,8
Var av socker 4,4
Fibrer 3,4
Protein 13,0
Salt 1,6

 

Ytterligare information

Vikt 3 kg