Beskrivning
Egenskaper
- Lämplig för tillagning i bakmaskinen och ugnen
- Tillsätt bara vatten
- Innehåller endast naturliga ingredienser
- Förpackad i hermetiskt tillsluten dammfri folie för optimalt skydd och hållbarhet
All-in Brödmix för Vitt bröd
Ingredienser: vetemjöl, kärnmjölkspulver, vegetabiliskt fettpulver (palm), dextros, rågmjöl, torrjäst, salt, mältat vetemjöl, mjölbehandlingsmedel: askorbinsyra och enzymer.
Bakmaskin
Mät försiktigt upp blandningen och vattnet och häll ingredienserna i karet. Välj ett program på 2 till 4 timmar. Tryck start’. Efter slutsignalen, låt brödet glida ut ur karet. Låt svalna på galler.
Förberedelse för hand
Mät blandningen och vattnet noggrant. Knåda i 20 minuter till en smidig deg för hand eller med en brödmaskin. Eller knåda i 10 minuter med en matberedare. Täck degen med matfilm. Låt jäsa i 40 minuter i rumstemperatur. Platta ut degen med händerna och ge den den form du vill ha. Lägg den i en smord ugnsform eller på en plåt. Täck igen och låt jäsa i rumstemperatur tills den fördubblats i volym (ca 40 minuter). Värm ugnen till 220°C. Grädda brödet i ca 30 minuter i 220°C. Ta bort den från bakformen och låt den svalna på galler.
Näringsvärde
1479 kj/350 kcal | |
Fett | 4,1 |
Var av mättat fett | 2,2 |
Kolhydrater | 65,8 |
Var av socker | 4,4 |
Fibrer | 3,4 |
Protein | 13,0 |
Salt | 1,6 |