Publicerad den

Våffelmix ersättning Hotell

Under namnet Våffelkungen erbjuder vi våffelpaket för Hotell, vi levererar till samtliga hotell, gästgiveri, konferens sedan 10 år tillbaka, så ni kan tryggt och enkelt byta till oss.

Våffelmix finns i tre varianter:

#1) Påfyllning våffelmix Nordiskt original (40 kg, i 1kg påsar, tillverkat i Sverige)

Klicka här för att beställa ytterligare ett paket med våffelmix

#2) Påfyllning våffelmix Internationell (48kg, i 3kg påsar, tillverkat i UK)

Klicka här för att beställa ytterligare ett paket med våffelmix

#3) Påfyllning våffelmix utan allergener (40kg, i 1kg påsar, tillverkat i Sverige)

Klicka här för att beställa ytterligare ett paket med våffelmix

Dessas levereras fraktfritt med DHL som tidigare.

UTBYTES STEKPLATTOR
I detta serviceavtal ingår även utbytesplattor vid behov, utan extra kostnad. Våffelmixarna är beräknade att stekplattan ska hålla ca. 5000 våfflor. För ett exempel hotell med ett järn är det ca. 1.5år. Detta förutsätter normal hantering med den medföljande våffelgaffeln av nylon. Är den slut så säg till så skickar vi med en ny med nästa leverans.

PANT STEKPLATTOR
Vi återbrukar gamla plattor som skickas till er, för att säkerställa att vi får tillbaka dem så skickas de med pant. Vi skickar en DHL lapp som ni sätter på samma låda ni fick nya plattor i, när de är klara för upphämtning. Vi nästa order så kommer vi återbetala panten.

Vanliga frågor Q&A

  1. Q: Våfflorna blir för bruna
    A: Våffeljärnen går att ställa från 2..00-4.00 min, vanligast är 2 min 30 sek. Men beroende på vatten, plats i landet osv. så behöver tiden justeras upp eller ner. Så om du har det på 2.45 idag, så börja med att öppna våffeljärnet vid 2.30 och se om det är OK, är det så ställ om det.