Publicerad den

Tips för Crêpestillverkning

Du vet väl att du kan behandla ytan på din crêpehäll genom att blanda en äggula med en tesked solrosolja?

Lägg på blandningen på varm häll innan du börjar grädda crêpes, gör detta innan du startar för dagen. Resultatet är att du inte behöver smörja hällen mellan varje tillagning av crêpe och du slipper en del rökos som kommer av infettningen. Denna behandling räcker för gräddning under 5-8 timmar. Att smörja hällen mellan varje gräddning kommer göra att crêpen kommer fastna.

Använd rengöringdynan för att hålla hällen ren under gräddningen av crêpes.  Du kan naturligtvis använda slipstenen för att rengöra hällen från fastbränt fett och steka in den igen. Att steka in hällen (season crêpe maker) är väldigt rökigt, så gör detta i väl ventilerat utrymme eller utomhus.

https://youtu.be/t4wUHbkjxn8