Beskrivning
Recept: Våffelmix: 1.000 gr, vatten: 1.100 gr. Blanda med vatten till smeten tjocknar & är slät. Baka i ca 2-2.30 min i våffeljärn med temp om 200 grader. Tillsätt 50 gram solrosolja för extra krisp eller valfri mängd fett för frasvåfflor.
Ingredienser: Majsstärkelse, helÄGGspulver, socker, laktosfri skumMJÖLKspulver, bakpulver (E450, E500), salt, emulgeringsmedel (E471, växtbaserat), vaniljarom, förtjockningsmedel (E412, E464)
Näringsvärde v2.0
Per 100 g | Näringsvärde |
Energi | 1.573kJ/372 kcal |
Fett | 4,8 |
– varav mättat Fett | 1,8 |
Kolhydrater | 73,9 |
– varav sockerarter | 7,4 |
Protein | 7,9 |
Salt | 2,0 |
Näringsvärde v2.1
Per 100 g | Näringsvärde |
Energi | 1.533kJ/362 kcal |
Fett | 3,1 |
– varav mättat Fett | 1,2 |
Kolhydrater | 78,8 |
– varav sockerarter | 8,8 |
Protein | 4,6 |
Salt | 1,9 |
Förpackning (EAN)
10.0 kg / låda
- 1.000g per påse (7350000200676)
- 10 påsar per låda (7350000200775)