Beskrivning
Choklad topping med härlig chokladsmak. Denna chokladtopping är idealisk för glass, våfflor och crepes.
Innehållsförteckning: Sugar, vegetable oils (sunflower and rice), low fat cocoa powder 14%, milk whey powder, lactose, emulsifier: sunflower lecithin, flavourings.
Näringsvärde per 100g
Energi 2363 kJ, 568 kcal
- Fett 37,5g
- Var av mättat fett 4,7g
- Kolhydrater 50,9
- Var av socker 49,2g
- Protein 4,3g
- Fiber 4,6g
- Salt 0,08 g
- Natrium 0,03g
Allergen
- Mjölk, Vassle
- Soja (spår av)
- Glutenfri
Förvaring: Produkten ska förvaras i en sval, torr, inte kall. Vi rekommenderar en temperatur mellan 16C och 20C. Produkten ska inte utsättas för direkt solljus, förpackningarna ska inte vändas och får inte överlappa varandra.
Förpackning: Plasthinkar. Nettovikt 5 kg.
GMO: Denna produkt innehåller inte och erhålls inte från genetiskt modifierade organismer, i enlighet med bestämmelserna i förordning nr 1829 av 2003 och 1830
Hållbarhetstid: 18 månader. Utgångsdatumet avser produkten som lagrats på det sätt som beskrivits ovan
Ice-Cream Line Ripple
The main characteristic of this Nutkao ripple line is that it maintains its spreadable texture even at temperatures below zero, so it’s ideal for the fridge counter and showcases of the most popular ice-cream parlours. The ripple line is perfect for cremino chocolates, the ripple in ice-creams and the inner part of semifreddos.
These products are used for their typical ripple, with professionals appreciating in particular their versatility and the possibility to adapt them to any type of recipe. Stir the product well before using, to obtain a truly smooth texture.