Beskrivning
Nötälla är en creme med en härlig chokladsmak och en karakteristisk smak av hasselnöt. Nötälla är mjuk och gör den idealisk att lägga på bröd, våfflor och crepes.
Gianduja eller Gianduia är en söt chokladtopping som innehåller hasselnötpasta, uppfanns i Turin under Napoleons regentskap (1796-1814). Det var från denna som det bredbara pålägget Nutella kommer från, Nutella kallades för Pasta Gianduja innan namnbytet.
Ingredienser: Socker, vegetabilisk olja (raps, solrosolja), HASSELNÖTTER 12%, skumMJÖLKspulver 10%, fettreducerat kakopulver 7,5%, LAKTOS, emulgeringsmedel: SOJAlecetin, aromer.
Näringsvärde per 100g
Näringsvärde | Per 100 g |
---|---|
Energi (kJ/kcal) | 2354 / 565 |
Fett | 36,8 g |
Varav mättad fett | 4 g |
Kolhydrater | 49,4 g |
Varav sockerarter | 48,3 g |
Protein | 7,3 g |
Salt | 0,06 g |
Fibrer | 3,6 g |
Allergen
- Mjölk, Laktos
- Hasselnötter
- Soja
Förvaring: Produkten ska förvaras i en sval, torr, inte kall. Vi rekommenderar en temperatur mellan 15C och 22C. Produkten ska inte utsättas för direkt solljus, förpackningarna ska inte vändas och får inte överlappa varandra.
Förpackning: Plasthinkar. Nettovikt 6 kg.
GMO: Denna produkt innehåller inte och erhålls inte från genetiskt modifierade organismer, i enlighet med bestämmelserna i förordning nr 1829 av 2003 och 1830
Hållbarhetstid: 18 månader. Utgångsdatumet avser produkten som lagrats på det sätt som beskrivits ovan.
Ice-Cream Line Ripple
The main characteristic of this Nutkao ripple line is that it maintains its spreadable texture even at temperatures below zero, so it’s ideal for the fridge counter and showcases of the most popular ice-cream parlours. The ripple line is perfect for cremino chocolates, the ripple in ice-creams and the inner part of semifreddos.
These products are used for their typical ripple, with professionals appreciating in particular their versatility and the possibility to adapt them to any type of recipe. Stir the product well before using, to obtain a truly smooth texture.