Publicerad den

Sommarsäsongen 2018 öppettider

Under vecka 26-32 (25:e juni – 11:e aug) så kommer vi leverera ut orders främst på onsdagar, så lägg din order senast 17.00 på tisdagen dagen innan, för att få din order i tid. Vi kommer svara i telefon 08-598 540 06 mellan 09.00-12.00 vardagar. Bäst om ni skickar e-post till info@mrwaffle.se

Små orders
Skickas som vanligt med DHL med ert önskade leveranssätt DHL Paket & DHL ServicePoint. Order som hämtas ställs ut efter 14.00 på onsdagar för hämtning samma dag. Eller ni som har portkod kan hämta när det passar. Så planera era inköp så ni klarar er minst i 10 dagar. Skicka gärna in en prognos för perioden så jag kan vi till att vi har dina önskemål hemma.

Pall orders
Många fabriker är stängda mitten juli till mitten av augusti, så planera ert behov så långt som möjligt för att jag ska kunna garantera er tilldelning, skicka in era önskemål om volymer och produkter till info@mrwaffle.se. Dessa orders kommer skickas i helhet den veckan före vid midsommar eller vid tidpunkter som är överenskommet efter schema.

Tillgänglighet
Det är inte så att produkter tar slut, men det kan ta extra lång tid innan leverans, en del fabriker har stängt eller att en produkt som du brukar köpa tillfälligt är slut, då får välja en annan likvärdig. Detta är olika från produkt till produkt.

Alla Mr. Waffle våffelmixar har hållbarhet som tidigast är bäst före september 2019, så det är ingen risk för er att köpa på er ”för mycket” som ni inte blir av med denna säsong.

Lycka till!
Mvh/Benny