Rea!

TIPO 00 CAPRI (W320), 12,5kg

Det ursprungliga priset var: 254 kr.Det nuvarande priset är: 195 kr.

Medelstarkt mjöl tillverkat av europeiskt och nordamerikanskt vete. Idealisk för pizzor med medel till lång bearbetningstid. Utmärkt för runda pizzor.

Beställningsvara eller brist, sätt upp produkten på bevakning nedan, eller kontakta oss på [email protected]

Skicka e-mail när den finns i lager

Lägg till i önskelista
Lägg till i önskelista
Artikelnr: 1232-1324212 Kategori:

Beskrivning

Pizzamjöl Capri = 12 gluten = 12/9 = 1,33 = 13,3% protein

PIZZA MED CAPRI PIZZAMJÖL

  • 1000 gram vatten (temperatur 4°C), alltså 70% av mjölet
  • 4-5 gram torr/färsk jäst
  • 1550-1600 gram pizzamjöl
  • 35 gram salt
  • 40 gram extra virgin olivolja

Recept

  • Häll vattnet i mixern
  • Lös upp torrjästen i vatten (bättre vid 35°)
  • Tillsätt jäst
  • Blanda i 5 minuter
  • Tillsätt allt mjöl
  • Blanda i 5 minuter
  • Tillsätt saltet
  • Blanda i 5 minuter
  • När degen nästan är klar, tillsätt olja och avsluta degen
  • Lägg den färdiga degen på bordet och täck den med en plastduk
  • Börja forma degen (storlek 180/220 gram) lägg dem i plastlådorna
  • Vänta tills degen är 3 gånger större än i början
  • Tillagning vid 320-350 ° C i 3-4 minuter

Ytterligare information

Vikt 13 kg