Rea!

TIPO 00 CAPRI (W320), 12,5kg

Det ursprungliga priset var: 254 kr.Det nuvarande priset är: 195 kr.

Medelstarkt mjöl tillverkat av europeiskt och nordamerikanskt vete. Idealisk för pizzor med medel till lång bearbetningstid. Utmärkt för runda pizzor.

I lager

Lägg till i önskelista
Lägg till i önskelista
Artikelnr: 1232-1324212 Kategori:

Beskrivning

Pizzamjöl Capri = 12 gluten = 12/9 = 1,33 = 13,3% protein

PIZZA MED CAPRI PIZZAMJÖL

  • 1000 gram vatten (temperatur 4°C), alltså 70% av mjölet
  • 4-5 gram torr/färsk jäst
  • 1550-1600 gram pizzamjöl
  • 35 gram salt
  • 40 gram extra virgin olivolja

Recept

  • Häll vattnet i mixern
  • Lös upp torrjästen i vatten (bättre vid 35°)
  • Tillsätt jäst
  • Blanda i 5 minuter
  • Tillsätt allt mjöl
  • Blanda i 5 minuter
  • Tillsätt saltet
  • Blanda i 5 minuter
  • När degen nästan är klar, tillsätt olja och avsluta degen
  • Lägg den färdiga degen på bordet och täck den med en plastduk
  • Börja forma degen (storlek 180/220 gram) lägg dem i plastlådorna
  • Vänta tills degen är 3 gånger större än i början
  • Tillagning vid 320-350 ° C i 3-4 minuter

Ytterligare information

Vikt 13 kg