Beskrivning
Bruksanvisning
Här är det viktigt att följa instruktionerna nedan för att du ska få bästa resultat. Vi har testat mixen i flera olika konsument och professionella våffeljärn med perfekt resultat.
v2.0/2.1 – Växtbaserad Glutenfri Frasvåffla (5-10mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.3L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i våffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
v2.0/2.1 – Växtbaserad Glutenfri Bubbelvåffla (18mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.3L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande bubbelvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
v2.0/2.1 – Växtbaserad Glutenfri Hotellvåffla (ca. 15mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.2L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande hotellvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
v2.0/2.1 – Växtbaserad Glutenfri Belgiska våffla (ca. 28mm gjutjärn)
Vispa 1kg mix med 1L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. Tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i valfria Belgiska gjutjärn. Grädda 2-2.5min i 200 grader.
v2.2 – Växtbaserad Glutenfri våfflor
(SE) En helt färdig mix för våfflor blanda med vatten eller växtmjölk. (EN) A completely ready mix for waffles mix with water or plant milk. Recept: (SE) Blanda 100 g mix med 130ml vätska, vispa ca. 3min till den tjocknar. (EN) Mix 100 g mix with 130ml liquid, wisk approx 3 min until it thickens.
Ingredienser (v2.0/2.1)
(SE) Majsstärkelse, socker, druvsocker, modifierad potatisstärkelse, bakpulver (E450, E500) emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, förtjockningsmedel (E464), vaniljarom, jästextrakt. (EN) Maize starch, sugar, dextrose, modified potato starch, baking powder (E450, E500), emulsifier (sunflower lecithin), salt, thickener (E464), vanilla flavor, yeast extract.
Ingredienser (v2.2)
(SE) Majsstärkelse, socker, druvsocker, modifierad potatisstärkelse, emulgeringsmedel (E475, E471), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, förtjockningsmedel (E464), vaniljarom, jästextrakt. (EN) Maize starch, sugar, dextrose, modified potato starch, emulgeringsmedel (E475, E471), baking powder (E450, E500), emulsifier (sunflower lecithin), salt, thickener (E464), vanilla flavor, yeast extract.
Näringsvärde per 100g v2.0
- Energi 1487kJ/350kcal
- Fett 1,0g
- varav mättat fett 0,2g
- Kolhydrater 85,3g
- varav sockerarter 14.1g
- Protein 0,4g
- Fibrer 0,3g
- Salt 2,1g
Näringsvärde per 100g v2.1/v2.2
- Energi 1476kJ/348cal
- Fett 1,0g
- varav mättat fett 0,2g
- Kolhydrater 84,6g
- varav sockerarter 9.1g
- Protein 0,5g
- Fibrer 0,3g
- Salt 2g
Förpackning
- 1000g / påse (plast, papper och plastlaminat)
- 10 påsar / låda (well, Kartong)
- 56 lådor / pall (träpall)
Andra möjliga förpackningar mot beställing
- Alternativt 10kg, 15kg eller 25 kg säck (papper) (600kg/pall eller 750kg/pall)