Växtbaserad Glutenfri Våffelmix v2, 10x1kg

895 kr

Delbetalning från 104 kr/månad

Vegan Glutenfri Växtbaserad mix för våfflor, utan gluten, utan ägg & utan mjölk. Fri från mjölk, ägg och gluten.  Tillsätt endast vatten och ca. 10% solrosolja.

I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: MWV10L039 Kategori: Taggar: , , , ,

Beskrivning

Bruksanvisning

Här är det viktigt att följa instruktionerna nedan för att du ska få bästa resultat. Vi har testat mixen i flera olika konsument och professionella våffeljärn med perfekt resultat.

Växtbaserad Glutenfri Frasvåffla (5-10mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.4L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i våffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.

Växtbaserad Glutenfri Bubbelvåffla (18mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.4L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande bubbelvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.

Växtbaserad Glutenfri Hotellvåffla (ca. 15mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.2L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande hotellvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.

Växtbaserad Glutenfri Belgiska våffla (ca. 28mm gjutjärn)
Vispa 1kg mix med 1L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. Tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i valfria Belgiska gjutjärn. Grädda 2-2.5min i 200 grader.

Ingredienser
Majsstärkelse, socker, dextros, modifierad potatisstärkelse, bakpulver (E450, E500) emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, förtjockningsmedel (E464), vaniljsmak, jästextrakt.

Näringsvärde per 100g

  • Energi 1487kJ/350kcal
  • Fett 1,0g
  • Kolhydrater 85,3g
    • varav sockerarter 14.1g
  • Protein 0,4g
  • Fibrer 0.3g
  • Salt 2,1g

Mer information

Vikt 11 kg
Dimensioner 390 × 290 × 215 mm