Beskrivning
Bruksanvisning
Här är det viktigt att följa instruktionerna nedan för att du ska få bästa resultat. Vi har testat mixen i flera olika konsument och professionella våffeljärn med perfekt resultat.
Växtbaserad Glutenfri Frasvåffla (5-10mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.4L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i våffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
Växtbaserad Glutenfri Bubbelvåffla (18mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.4L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande bubbelvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
Växtbaserad Glutenfri Hotellvåffla (ca. 15mm höga)
Vispa 1kg mix med 1.2L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. och tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i roterande hotellvåffeljärn utan fett, eftersom dessa är i teflon, grädda i 2-2.5min i 200 grader.
Växtbaserad Glutenfri Belgiska våffla (ca. 28mm gjutjärn)
Vispa 1kg mix med 1L vatten i 2-3 minuter, så den tjocknar. Tillsätt 1dl olja per 1kg mix och vispa igen. Grädda i valfria Belgiska gjutjärn. Grädda 2-2.5min i 200 grader.
Ingredienser
Majsstärkelse, socker, dextros, modifierad potatisstärkelse, bakpulver (E450, E500) emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, förtjockningsmedel (E464), vaniljsmak, jästextrakt.
Näringsvärde | Per 100 g |
---|---|
Energi (kJ/kcal) | 1487 / 350 |
Fett | 1 g |
Varav mättad fett | 0,2 g |
Kolhydrater | 85,3 g |
Varav sockerarter | 14,1 g |
Protein | 0,4 g |
Salt | 2,1 g |
Fibrer | 0,3 g |