Beskrivning
Egenskaper
- Lämplig för tillagning i bakmaskinen och ugnen.
- Tillsätt bara vatten.
- Innehåller endast naturliga ingredienser.
- Förpackad i hermetiskt tillsluten dammfri folie för optimalt skydd och hållbarhet.
All-In brödmix för Brioche
Ingredienser: vetemjöl, smörfett, glukossirap, socker, äggpulver, vasslepulver, skummjölkspulver, mältat vetemjöl, salt, torrjäst, mjölbehandlingsmedel: enzymer och askorbinsyra.
Bakmaskin
Mät försiktigt upp blandningen och vattnet och häll ingredienserna i karet. Välj ett program på 2 till 4 timmar. Tryck start’. Efter slutsignalen, låt brödet glida ut ur karet. Låt svalna på galler.
Förberedelse för hand
Mät blandningen och vattnet noggrant. Knåda i 20 minuter till en smidig deg för hand eller med en brödmaskin. Eller knåda i 10 minuter med en matberedare. Täck degen med matfilm. Låt jäsa i 40 minuter i rumstemperatur. Platta ut degen med händerna och ge den den form du vill ha. Lägg den i en smord ugnsform eller på en plåt. Täck igen och låt jäsa i rumstemperatur tills den fördubblats i volym (ca 40 minuter). Värm ugnen till 200°C. Grädda brödet i ca 25 till 30 minuter i 200 °C. Ta bort den från bakformen och låt den
Näringsvärde
1617 kj/383 kcal | |
Fett | 8,9 |
Var av mättat fett | 5,6 |
Kolhydrater | 61,2 |
Var av socker | 12,4 |
Fiber | 2,7 |
Protein | 13,3 |
Salt | 1,3 |